Хората, които могат да идентифицират свои познати и близки по

...
Хората, които могат да идентифицират свои познати и близки по
Коментари Харесай

Смразяващи Нови Разкрития За Бруталното Двойно Убийство Край Негован

Хората, които могат да разпознават свои познати и близки по предоставените фотоси могат, при обезпечена анонимност, да алармират на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.

Съдействието им ще помогне за установяването на самоличността на жена, на хипотетична възраст 45-55 години, а мъжът - на възраст сред 65 - 75 години, се споделя още в известието на пресцентъра на вътрешното ведомство.

Полицията към този момент заяви, че съгласно експертизите мъжът и дамата, чиято идентичност не може да бъде открита, са били убити в главите. Криминалисти са открили по изходните рани от патроните, че е стреляно от близко, като жертвите са били в стая, в сходни пози. Очаква се ДНК експертизата да е подготвена до дни.

Основната версия на проверяващите е, че двамата са били убити от собствен непосредствен, който не е съобщил за неналичието им. Затова и не може да се откри кои са те по листата на оповестените за изчезнали хора. Смята се, че двойното ликвидиране е осъществено на друго място, а телата са превозени до водоема край Негован.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР