Хората, които излизат срещу модела, Борисов, ще се увеличават. Това

...
Хората, които излизат срещу модела, Борисов, ще се увеличават. Това
Коментари Харесай

Мая Манолова: Алтернатива на Борисов са гражданите, ще участваме на изборите

Хората, които излизат против модела, Борисов, ще се усилват. Това са хора, които са ограбени, които са излъгани, до които прословутите пари на Борисов не стигнаха, съобщи Мая Манолова за БТВ.
Ще вземам участие на идващите избори. Борисов е привикнал да играе мач на една врата, който е авансово уречен. Битката ще бъде извоювана от жителите.
Тези хора са алтернативата, те са новия политически индивид, това е нещо, което изнервя властта и ги е боязън.
Това са хората, които не могат да търпят повече Борисов да разхищава парите им, да ги краде и да ги раздава на околните си компании и другарски кръг , добави Манолова.
Всички те са недоволни от метода, по който се ръководи София и страната и всичко, което съставлява моделът Борисов.
Не може Борисов да ръководи от тв приемника и джипа си, добави Манолова.
И аз съм правила неточности, призна Манолова. Никой не е съвършен, само че постоянно съм отстоявала справедливостта. Всичко е било обществено и ясно.
Не съм била охранител на Тодор Живков. Не съм съдружник на хора от подземния свят. Не играя карти с петролни босове . Не ме търсете във вашите подмолни ангажименти, господин Борисов.
“Не се занимавам с партийно строителство. Тръгвам из страната да чуя хора, да кажем ясно, че партийните ограничения не стигат до елементарния човек. Борисов продължава да раздава пари. Ще желаяме проверка. Много добре знам методът, по който един индивид взе участие в избори. Решението ще го вземем дружно с жителите ”, съобщи Манолова.
Тя бе безапелационна, че е несериозно в изискванията на рецесия да приказваме за " ляво " и " дясно ".
Тя разяснява и изявлението на премиера след митингите в събота, когато Борисов съобщи, че персонално Манолова се е молила на партия " ГЕРБ " при избора и за омбудсман, като отхвърли изказванието му.
" Как за една година този човек не измисли нещо друго? Повтаря като папагал едно и също. Налага се да му напомня - господин Борисов, а по какъв начин ме молихте да не се кандидатирам за кмет и какво се опитвахте да ми обещавате с ясното схващане, че ще изгубите изборите?
Не, не съм се молила на Борисов, само че той го направи - убеждаваше ме да не играя за кмет " , съобщи Манолова, с което продължи задочните телевизионни престрелки с премиера.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР