Хората, които искат да не се ваксинираме, да няма мерки

...
Хората, които искат да не се ваксинираме, да няма мерки
Коментари Харесай

Хората, които искат нормалност без ваксиниране и мерки, лъжат, каза образователният министър

„ Хората, които желаят да не се имунизираме, да няма ограничения и да си живеем естествения живот, лъжат. Свободата в Англия, Италия и Испания пристигна тогава, когато хората се имунизираха ”. Това съобщи служебният учебен министър проф. Николай Денков. И съм преболедувал, и съм имунизиран, сподели министърът.

По няколкостотин деца на ден се разболяват от COVID-19. За някои от тях това може да свърши съдбовно, продължи министърът.
 Тодор Капитанов, КНСБ: Ако шеф желае от служащия да заплаща теста си, това е нарушаване Тодор Капитанов, КНСБ: Ако шеф желае от служащия да заплаща теста си, това е нарушаване
Ако шеф желае от служащия да заплаща теста си - той е в нарушаване (бел. ред. - работодателят). Това съобщи в изявление за Българска национална телевизия Тодо...

„ Ваксинацията и дистанцията работят – всичко останало са празни приказки. Критиките да отидат към тези, които излизаха от трибуната на Народното събрание, споделяха да не се имунизираме – свободата идва с следствията ”, акцентира той. „ Хората мислеха, че могат да имат вяра на лъжепророците ”, продължи проф. Денков пред Нова телевизия и обърна внимание на учителите – в случай че не повярват, отново ще се разболяват и отново няма да имаме възпитаници в учебно заведение, тъй като няма да има кой да ги учи. Има информация, че няколко общини в Стара Загора минават до ден в онлайн образование, тъй като би трябвало да се оправи заповедта.

Същевременно проф. Денков беше безапелационен, че зеленият документ не може да бъде въведен незабавно, тъй като ще значи рецесия – поради многото неимунизирани учители. Освен това, министърът изрази персонално мнение, че зелен документ би трябвало да има и в държавната администрация – единствено че също да има подготовка. „ Зеленият документ освобождава. Тези (държави), които не се минаха, ги вкараха от дълго време ”, сподели проф. Денков. И уточни, че има избор – който не желае да се имунизира, може да си стои у дома, да върви единствено до питателните магазини, да е в отпуск.

„ Когато падне заболеваемостта, всички отново ще бъдат свободни ”, посочи проф. Денков по въпроса с избора и до каква степен е свободен.

Денков разяснява пред Нова телевизия и – той съобщи, че не живее в света на омразата. Министърът добави, че не има вяра, че обединения като „ Възраждане ” съставляват даже гласоподавателите, които ги поддържат.
 Съпротива и от медици против зеления документ, след 4 седмици може да е наложителен за служители и учители Съпротива и от медици против зеления документ, след 4 седмици може да е наложителен за служители и учители
По принцип ви глобяват, само че в случай че има данни за имитация, може да се повдигне обвиняване. Не мога да кажа какъв брой е санкцията, това е пробле...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР