Хората, които ги притежават, ще бъдат агентите на промянатаНе е

...
Хората, които ги притежават, ще бъдат агентите на промянатаНе е
Коментари Харесай

Трите ключови умения за успешна кариера, според Бил Гейтс

Хората, които ги имат, ще бъдат „ сътрудниците на смяната ”

„ Не е нужно да сте специалист в писането на код или периодическата таблица, само че умеенето да мислите по метода, по който тези специалисти го вършат, ще ви помогне необикновено ”, споделя Бил Гейтс

Ако мислите за бъдещата си кариера, няколко съвета от Бил Гейтс, създател а Microsoft и футурист, както се дефинира самият той, може да са ви от изгода на пазара на труда.

Бил Гейтс постоянно работи с изобретатели и хора, които трансформират промишлеността, чете книги за бъдещето на човечеството и финансира планове за напредъка на обществото.

На базата на събраните данни, Гейтс стига до извода, че хората с знания и умения в три основни области – просвета, инженерство и стопанска система – ще бъдат най-търсените оттук насетне.

Хората, владеещи тези три предмета, ще бъдат „ сътрудниците на смяната за всички институции ”, споделя Бил Гейтс пред изпълнителния редактор на LinkedIn Даниел Рот в изявление от 2016 година
още по тематиката
Той има поради съществени познания за науките, за математическите умения и стопанската система – съгласно него, доста кариери в бъдеще ще изискват точно такива знания.

„ Не е нужно да сте специалист в писането на код или периодическата таблица, само че умеенето да мислите по метода, по който тези специалисти го вършат, ще ви помогне необикновено ”, споделя Бил Гейтс.

„ Не е наложително да пишете код, само че би трябвало да разберете какво могат да вършат инженерите и какво не могат да създадат ”, добавя съоснователят на Microsoft.

Според него, хората, притежаващи трите основни умения, евентуално ще революционизират промишлеността.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР