„Хората, когато бяха на протести, виждах, че искат да се

...
„Хората, когато бяха на протести, виждах, че искат да се
Коментари Харесай

Николай Радулов: По Борисов трябваше да се работи едва след преустройство в прокуратурата

„ Хората, когато бяха на митинги, виждах, че желаят да се махне първо Борисов, по-късно Гешев. Даже не се замисляха какъв брой елементарно или какъв брой мъчно ще стане това. Те си представяха, че ще има избори, на изборите ще победи опозицията и тя ще махне Борисов и Гешев. Как ще стане това, никой не си задаваше въпроса на площада. “ Това сподели в изявление за БНР Николай Радулов, народен представител от Има Такъв Народ, експерт по национална сигурност, учител по интернационална сигурност. Радулов беше номиниран за вътрешен министър от Има Такъв Народ предходната година.

„ Фиксирането върху реда първо да се махне Борисов, а по-късно Гешев, е погрешно, тъй като ключът за работа по проблеми, по които имаме подозрение, че Борисов е намесен, е в прокуратурата “, уточни Радулов

„ Ние имаме прокуратура, която неведнъж е посочила, че когато става дума за Бойко Борисов, тя изобщо не се задейства “, означи Радулов.

Според Радулов едвам след някакво преустрояване в прокуратурата е трябвало „ да се работи по Борисов “. По думите му първо е трябвало да се види по какъв начин ще работят „ този основен прокурор и тази прокуратура “, а по-късно „ да се извадят на масата всички съмнения и доказателства за Борисов “.

Избран е „ несъответствуващият обект на влияние в този случай “, счита Николай Радулов за арестите през седмицата. По думите му е налице прибързване.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР