Хората казват, че книгите са прозорец към света, или към

...
Хората казват, че книгите са прозорец към света, или към
Коментари Харесай

Какво ще стане, ако всички книги бъдат изгорени

Хората споделят, че книгите са прозорец към света, или към доста други светове. Но какво би станало, в случай че бъдат неразрешени за четене, даже освен това - изгаряни. Точно това ще разберем в новия филм на HBO " 451 градуса по Фаренхайт " .

 Вторият сезон на
Вторият сезон на " Западен свят " с формален филмов откъс

Какво ни чака

В основните функции ще забележим Майкъл Б. Джордан и Майкъл Шанън , чиято задача е да изгорят всяка физическа книга в Съединени американски щати. Продукцията е екранизация на едноименния разказ на Рей Бредбъри и показва едно антиутопично общество, в което пожарникарите изгарят книги.

 Снимка 350172

Гай Монтег (героят на Джордан) се любува на работата си, да подпалва и гледа по какъв начин книгите изгарят. Това обаче се трансформира, когато се среща с едно седемнайсетгодишно момиче, което прекатурва визиите му. И той стартира да се пита за какво изгарят всички тези книги.

 Кой е Майкъл Б. Джордан на Холивуд
Кой е Майкъл Джордан на Холивуд

" Черната пантера " и огромният пробив в киното

Интересен факт е, че основната роля в " 451 градуса по Фаренхайт " е трябвало да изиграе Том Круз , режисиран от Мел Гибсън . Според IMDb, графиците им не са съвпаднали, а режисьорското място е поверено на Рамин Бахрани. А за какво тъкмо 451 градуса?

Премиерата на кино лентата ще бъде на 20 май по HBO.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР