Хората като Мартин Божанов-Нотариуса са безброй! На това мнение е

...
Хората като Мартин

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Хора като Мартин Божанов-Нотариуса са безброй! Адвокат Рангелов разкрива по-малките групи

Хората като Мартин Божанов-Нотариуса са безчет! На това мнение е юрист Людмил Рангелов. По думите му групата на Божанов е била най-мащабна. Но има и други, по-малки незаконни формулировки.

„ Има толкоз дребни групи с сходна активност, а точно корупционна активност в правосъдната система. Например да се повдига обвиняване на почтен, да се оправдае отговорен и всевъзможни сходни схеми. Човек, който е в този бизнес, е наясно с тези неща. Тоест хора, които са в правосъдната система от години, са изцяло наясно, че такива дребни групи съществуват от десетилетия “, безапелационен е юрист Людмил Рангелов.

По думите му Нотариуса бил впримчен с доста хора. Именно заради тази причина групата му била толкоз огромна по мащаб

„ Винаги когато си заплетен с толкоз схеми и хора, рано или късно се издънваш. Има дребни скромни групички, от по двама-трима юристи, които се схващат със съдиите, заплащат им и по този начин се случват нещата. Това по този начин ще си остане “, разкрива той.

Рангелов не е оптимист, че всички схеми към групата ще излязат нескрито

„ Няма да се разкрие в дълбочина цялата скица на Божанов. Видяхте, че никой не сподели нищо изрично. Нито арбитър Цариградска, нито някогашният началник на Районната прокуратура в София Невена Зартова, нито нейните заместници. Никой и нищо няма да каже, тъй като в този вид бизнеси като този на Нотариуса всеки е правил услуга на някого в даден миг. Всеки е привързан с всеки и всеки има някакъв компромат или дадена информация против индивида отсреща му. Един потъва, всички потъват! “, безапелационен е юрист Рангелов.

Комисията пък била основана от некомпетентни хора

„ Те чакат от някъде информацията да им падне! Не отиват самите те да търсят тази информация и по този метод нищо няма да се случи. Справка от Сарафов какво става тук, информация от еди-кой си от Софийската градска прокуратура какво става тук. Всички тези ще дадат такива информации, които пазят всички, тъй като всички са овъртолени вътре “, безапелационен е юристът.

След убийството на Мартин Нотариуса, тъй като лъсна огромната му скица, която държи десетки, може би даже стотици прокурори и съдии в джоба. Божанов даже имал секскомпромати на разположение за избрани случаи.

Нотариуса бе брутално пребит, след което погубен с един надзорен изстрел в главата на 31 януари тази година в столичния квартал „ Горна баня “. Това излиза наяве от заключението на лекари, които са прегледали фотоси на жертвата след аутопсията й.

Източник: България днес 
Още вести четете в категория Крими и темида
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР