Хората, живеещи в района на жестоката катастрофа в събота вечер,

...
Хората, живеещи в района на жестоката катастрофа в събота вечер,
Коментари Харесай

Хората в района на катастрофата: Вечер идиоти фучат със 100 км/ч!

Хората, живеещи в региона на жестоката злополука в събота вечер, при която бе прегазено момче на 15 години, упорстват да се сложат легнали служители на реда по улицата, защото никой не се преценява с рестриктивните мерки.

„ По 10 или 15 пъти дневно отсам минават хора с по над 100 километра в час. Въобще не приказваме за съблюдаване на ограничаването от 50 км/час. В непосредственост има известно моторджийско кафе, нощни заведения, питейни заведения. След 21 часа става съревнование “, сподели Сабин Коларов, който живее в непосредствена непосредственост до кръстовището сред ул. „ Цар Иван Шишман “ и ул. „ Генерал Йосиф В. Гурко “ в София.

„ От години желаеме тук да се постави лежащ служител на реда. Предполагам, че не го вършат поради Министерство на вътрешните работи, с цел да могат да минават на лампи с превишена скорост. В непосредственост са три учебни заведения – 7 СУ, 133 СУ и 6 ОУ. Преди една година моето куче удариха на тази пешеходна пътека “, изясни Коларов.

„ Думата правдивост я няма и няма да я има, до момента в който господата депутати и господин Денков не са осведомени с проблемите на всички фамилии и за какво се стига до безотговорност. Чакат се с години експертизи. Чакат се с години кръвни проби. Чакаме с години решения на съда. Всички тези убийци са на независимост и не престават да имат шофьорски книжки “, уточни Петя Иванова, майка на починало дете след злополука.

„ Още какъв брой убити деца би трябвало да има на пътя, с цел да се случи нещо “, сподели още тя.

„ Ани и Явор бяха пометени на 50 метра от входната врата на дома си. Тази покруса, която се случи е индикатор за ужасяващите проблеми. Както шофирането след алкохол и опиати, по този начин и шофирането с превишена скорост би трябвало е съзнателно действие – няма какво да се заблуждаваме “, добави Жулиета Михайлова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР