Хората извикаха бъдеща баба, след като тя развали разкриването на

...
Хората извикаха бъдеща баба, след като тя развали разкриването на
Коментари Харесай

Жена в истерия, докато майка разваля разкриването на пола със странна грешка при сканиране

Хората извикаха бъдеща баба, откакто тя скапе разкриването на пола, като получи неверния завършек на пръчката - безусловно.

Много бъдещи родители нямат самообладание да стигнат до границата от 18 до 21 седмица от бременността си, с цел да схванат пола на бебето си. В днешно време, както и празниците за бебета, доста хора обичат да провеждат празненства за откриване на пола, с цел да разгласят дали ще имат момче или момиче по занимателен метод.

Една неназована 31-годишна жена изясни в Reddit, че нейните сътрудници желаеха да й провеждат празненство за откриване на пола - и тя реши, че това е страхотна концепция. Но в този момент тя споделя, че това е " първото и последно " откриване на пола, на което ще участва. Тя напусна събитието в сълзи от наслада, откакто разбра пола на бебето си, само че по-късно се разкри, че това е било изцяло неправилно. разкритието, " познава " пола на бебето, откакто си мисли, че " вижда пенис " на ултразвуковото сканиране. Впоследствие конфети с неверен цвят бяха сложени в балон и разкрити...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР