Хората изпитват непреодолимо желание да споделят лични и дори интимни

...
Хората изпитват непреодолимо желание да споделят лични и дори интимни
Коментари Харесай

Секс в космоса? Начинание напълно възможно, но с неясни последици

Хората изпитват непреодолимо предпочитание да споделят персонални и даже интимни моменти от невероятни места. Така че напълно закономерно е стартирането и развиването на галактическия туризъм да бъде бързо последвано от първия секс в космоса.
 Изпитателният
Изпитателният " секс " период за колегата - новата мода в интимните връзки

Живеем в съвременни времена

Когато става дума за галактически туризъм постоянно, към момента се има поради далечното бъдеще. Но е реалност, че суборбиталният туризъм, който включва къси полети и минути на безтегловност, към този момент съществува. А по- дългите полети евентуално са въпрос единствено на време.

Всъщност, въпросът е по кое време, а не дали резервирани полети с авансово формирани описи с пасажери ще обикалят към Земята и Луната. Пътуването в космоса към този момент не е приоритет единствено на професионални астронавти и трендовете са то да се трансформира в туристическа атракция - по тази причина и сексът в космоса евентуално ще е нещо, което ще се случи през идващите десетина години.

Истинското безпокойствие за откривателите обаче не са самите взаимоотношения, а по-скоро дали те не биха довели до забременяване в космоса. Орбиталните туристически полети се чака да бъдат с дълготрайност от дни до седмици, тъй че единствено ранните стадии на човешката репродукция могат да се случват в космоса.
 Снимка 626994

На бременни няма е разрешено да се качат на борда, в случай че е известно, че са бременни, макар че промишлеността на галактическия туризъм едва ли е обмисляла какво дейности би предпрела при схващане на скрита или незнайна бременност. Понякога дамите не осъзнават, че са бременни, до момента в който не стартират да раждат, колкото и парадоксално да звучи това.

Предвид че галактически полети на хора се правят към този момент от десетилетия, знае се, че безтегловността и нарасналите равнища на йонизиращо излъчване имат бездънен резултат върху индивида . Не е ясно по какъв начин това би се отразило на физиологичните процеси на възпроизвеждане. Астронавтите рутинно страдат от увреждане на мускулите и костите, защото телата им към този момент не би трябвало да се съпротивляват на силите на гравитацията.
 Снимка 626993

Липсата на гравитация може да докара до нараснало налягане в черепната празнина, което може да промени структурата на мозъка. Ограничени опити върху миши ембриони, измежду които и подобен, употребяващ мини развъдник на спътник, демонстрират промени в жизнеспособността на ембрионите, откакто са били изложени на сходно на галактическото влияние. Следователно има капацитет, въпреки и незнаен, за аномалии в развиването на човешки ембриони, заченати в космоса.

Възможно е да има и нараснал риск от извънматочна бременност в условия на безтегловност (когато ембрионът се прикрепи отвън матката, да вземем за пример във фалопиевите тръби). Дори в случай че галактическите туристи употребяват контрацепция, не е ясно дали тя ще бъде толкоз ефикасна отвън планетата Земя.
 Zephalto - гурме на ръба на Космоса за 10 хиляди $
Гурме на ръба на Космоса за 10 хиляди $

Храна за всички сетива

Затова в бъдеще въпроси от сходно естество би трябвало да бъдат позволени. Защото галактическият туризъм към този момент не е сюжет от приказен филм или разказ, а действително се случва. И наподобява доста евентуално полови взаимоотношения сред пасажери да се появят доста скоро. Въпросът е дали секторът ще бъде квалифициран за вероятните последици, написа Science Alert.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР