Хората искат и очакват правителство на промяната и което да

...
Хората искат и очакват правителство на промяната и което да
Коментари Харесай

Манолова: Няма да подкрепим кабинет, в който вижда дългата ръка на ГЕРБ и ДПС

" Хората желаят и чакат държавно управление на смяната и което да отговори на упованията им за честност, реформаторство и отговорност към жителите. Те чакат държавното управление да бъде излъчено от най-голямата партия, да бъде подкрепено от партиите на митинга и да има държавно управление, в което ГЕРБ и Движение за права и свободи да нямат въздействие.

Това съобщи водачът на „ Изправи се. БГ. Ние идваме “ Мая Манолова от трибуната на Народното събрание.
 Христо Иванов: Управлението би трябвало да държи на отдалеченост Движение за права и свободи и ГЕРБ Христо Иванов: Управлението би трябвало да държи на отдалеченост Движение за права и свободи и ГЕРБ
Ние ще подкрепим държавно управление, което може да се оправи с корупцията. Това сподели съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов...

Манолова няма да поддържа кабинет, в който вижда дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Дори при най-малкото подозрение, че се готви замяна, ние няма да участваме и ще го разобличим, даде да се разбере тя.

„ Изправи се. БГ. Ние идваме “ и Демократична България ще се срещнат за доближаване на позициите през днешния ден, с което да не позволяват подмяната вота на хората.

Ние добросъвестно и с воля участваме в диалозите инициирани от Има Такъв Народ по съответните политики, които ще следва бъдещото държавно управление.

Тя знае, че когато стартират декларациите от трибуната диалозите за основаване и за поддръжка на държавно управление не вървят.
 Вижте какви са изискванията на партиите за договаряния с Има Такъв Народ Вижте какви са изискванията на партиите за договаряния с Има Такъв Народ
След като по-рано през днешния ден от партията на Слави Трифонов изпратиха предложения до всички парламентарни партии, с изключение на ГЕРБ, за договаряния по приор...

„ Изправи се. БГ. Ние идваме “ вземат участие непринудено и с воля в диалозите с Има Такъв Народ, тъй като са наясно, че такава е волята на хората, които желаят непоклатимост, нормалност, сигурност и чакат да бъде основано и подкрепено държавно управление на смяната, изясни Манолова.

Ние сме сложили нашите условия и цели, като тяхното осъществяване ще дефинира поддръжката ни, акцентира Манолова. Тя даде образец със правосъдната промяна, проверката, обществената политика, поддръжка за фамилиите с деца, хората с увреждания, същинско преизчисление на пенсиите.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР