Хората искат емпатия от лекарите, а не им дават емпатия.

...
Хората искат емпатия от лекарите, а не им дават емпатия.
Коментари Харесай

Д-р Ненков: Зеленият сертификат трябва да бъде затегнат, за да има смисъл

Хората желаят емпатия от лекарите, а не им дават емпатия. Какво значи "аз съм срещу ограниченията "? Против кои ограничения? Много е плашещо това нещо, сподели в предаването "120 минути " по БТВ проф. Георги Момеков от Българското научно сдружение по фармация.

В България ограниченията изобщо не се съблюдават, даже и в мекия им вид. Идеята на имунизацията е инфектираните да изкарат ковид по-леко, да не доближат доинтензивните отделения. По данни от единната осведомителна система през последната седмица 6,9% от умрелите са имунизирани, а 93% от умрелите са неимунизирани. Не виждам какво повече има да се разисква. Можем да пием ракия от 1,20 лв. литъра се плашим от имунизацията, съобщи някогашният министър на опазването на здравето доктор Мирослав Ненков.

Аз също желая да се разпищоля и да не съблюдавам ограниченията, само че ги съблюдавам, тъй като това понижава рисковете за публичното здраве. Не ги желая ограниченията, само че ги съблюдавам. Тези ограничения се вършат за запазване на човешкия живот, акцентира проф. Момеков.

Правителството е, с цел да поема отговорност. Има хора, които сме облекли във власт. Трябва да съблюдаваме признатите от тях решения. Създаването на работна група, в която да влязат и противниици на ограниченията, няма да реши нищо, тъй като тези хора няма да понесат никаква отговорност, уточни доктор Ненков. Мен да вземем за пример ме нервира аления светофар, доста ненавиждам да спирам на червен светофар - да създадем работна група за премахването му, пошегува се той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР