Хората имат нужда да се чувстват сигурни. Нашата главна цел

...
Хората имат нужда да се чувстват сигурни. Нашата главна цел
Коментари Харесай

Деница Златева: Хората имат нужда да се чувстват сигурни и БСП ще работи да намали неравенствата

" Хората имат потребност да се усещат сигурни. Нашата основна цел е да понижим неравенствата в Европа и в България. Българска социалистическа партия ще се бори за това ", сподели Деница Златева, заместник-председател на Народно събрание на Българска социалистическа партия и претендент за евродепутат от листата на " Българска социалистическа партия за България ", на срещи с жителите на селата Горна Василица и Костенец, както и в град Костенец.
Златева акцентира, че елементарният човек би трябвало да се трансформира в център на политиките на Европейския съюз. По думите ѝ главен приоритет на бъдещите евродепутати от левицата би трябвало да бъде връщането на обществена Европа.
" Време е за заслужено систематизиране на европейските средства всред всички райони в България. Крайно време е да спрем да разделяме общините на дребни и огромни и дребните да страдат за сметка на огромните ", сподели още Златева.
Тя прикани жителите към интензивност на изборите, защото това е единственият метод да стартира смяната в страната. По думите ѝ сполучлив резултат на левицата ще даде опция за предварителни парламентарни избори и сила за локалния избор през октомври. Златева уточни, че Българска социалистическа партия е единствената партия, която се грижи за хората, без значение дали се намират в дребните обитаеми места или огромните градове.
" Опонентите ни от ГЕРБ не вървят по селата. Те се тормозят от срещите с хората там. Нас не ни е боязън от неуместни въпроси ", сподели тя. Златева добави, че Българска социалистическа партия се е борила и ще се бори за въвеждането на най-малък стандарт, обективни работни заплати, актуализиране на пенсиите и за по-активната обществена роля на страната - изключително когато става въпрос за съответни ограничения за битка с безработицата.
В срещите взеха присъединяване Радостин Радев, кмет на община Костенец, Румен Тодоров, заместник-кмет на общината и Мирослав Николов - заместник-председател на Общинския съвет на Българска социалистическа партия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР