Хората да бъдат много внимателни, да предпазят себе си и

...
Хората да бъдат много внимателни, да предпазят себе си и
Коментари Харесай

Пик на измами и на агресията заради Луната и Нептун, расте и напрежението в Украйна

Хората да бъдат доста деликатни, да предпазят себе си и околните си от непотребен риск, предизвестява Филип Филипов 

Кримския мост най-вероятно е взривен посредством камион претрупан с голямо количество взривно вещество и по този начин астрологията още веднъж потвърди, че може да предсказва значими събития в това число и на бойното поле. Това показа във Facebook астрологът Филип Филипов, който ден преди детонацията предизвести, че напрежението сред Русия и Украйна пораства и има огромна заплаха от транспортни инциденти.

В случая се виждат ясно кулминационните точки във времето на военни спор, прибавя той. 

„ Луната поредно съответствува с Нептун и Юпитер и укрепва на най-много три проблематични конфигурации от сериозен порядък. Съвпадайки с Нептун, Луната поддържа силата на правоъгълния триъгълник, който описах в петък като медицински, информационен и транспортен риск. Заедно с това, Луната и Нептун вземат участие в сериозен кармически правоъгълник с Меркурий и Лунните възли, който демонстрира, че могат да се случат редица измами, неистини и далавери “, изяснява астрологът. 

„ След това Луната и Юпитер съответстват и по този начин фигурата Бумеранг става много мощна в един много дълъг интервал от към два месеца, когато сътвори както най-голямото военно напрежение сред Водолей (Русия е под Водолей, а Сатурн е във Водолей) и Бик (Украйна е под Бик, а Уран е в Бик), само че и редица политически борби, засягащи персоналния живот на хората “, прибавя той.

Съветвам хората да бъдат извънредно деликатни и да предпазят себе си и околните си от непотребен риск, написа Филипов във Facebook.

Бъдете рационални и в случай че желаете да помогнете на човечеството да оцелее, участвайте всеки ден в Колективната молитва в 12:00 часа българско време, прибавя той.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР