Хората често не се доверяват на марките, но имат доверие

...
Хората често не се доверяват на марките, но имат доверие
Коментари Харесай

Плащате на инфлуенсъри. А те отплащат ли ви се?

Хората постоянно не се доверяват на марките, само че имат доверие на други хора.

Това е една от аргументите инфлуенсър маркетингът да се развие през последните години. Той оказва помощ на фирмите да преодоляват пропастта сред подозрителното и познатото, на което може да се има доверие.

Независимо дали желаете да убедите публиката в искреността си, да образовате дадена група за полезностите, които е приела вашата компания, или просто да извършите още положително усещане, инфлуенсър маркетингът може да бъде добър отговор. 

И с цел да се възползвате оптимално от всяко партньорство с авторитетните персони онлайн, възползвайте се от следните 7 съветa:

1. Пропуснете огромните имена. Нямате потребност от големи звезди с милиони почитатели, с цел да предложите сполучливо продукта си на дадена аудитория. Инфлуенсърите с огромна публика основават доста импресии, само че тези усещания не всеки път са последни.

Мнозина измежду експертите силно имат вяра в силата на микроинфлуенсърите. Не единствено, че съдействието с по-малките авторитетни лица костват по-малко, само че и техните почитатели са склонни да бъдат по-ангажирани - съвършено за марки, които желаят да построяват чувство посредством достоверност.

2. Подредете своя сбирка от сполучливи сътрудници. 

Не всички инфлуенсър партньорства не престават постоянно, само че положителното съдействие може да не свършва с края на акцията. Каръл Рот от фирмата Future File окуражава марките да наемат разнородни микроинфлуенсъри, които да покриват повече аудитория за по-малко пари. 

Поддържайте линиите за връзка отворени с лицата, които сполучливо са предложили вашите артикули или бързо са се вписали в гласа на марката ви. Когато желаете да увеличите маркетинговия си напън в бъдеще, вашата мрежа от водачи на мнение ще бъде налична, с цел да ви помогне. 

3. Погледнете оттатък Instagram. 

Това несъмнено е най-популярният инфлуенсър канал - потвърждава го и анализът " The State of Influencer Marketing 2019 " на Marketing Hub. Но има и редица други канали, които оферират стойност. Разгледайте от близко бизнес общността в LinkedIn. В Съединени американски щати работят и с Twitch. Търсете разнородни благоприятни условия да създавате връзки, а не продажби, с цел да се сдобиете с повече от вашите инфлуенсър партньорства. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР