Хората бяха призовани да внимават за фин признак на смъртоносна

...
Хората бяха призовани да внимават за фин признак на смъртоносна
Коментари Харесай

Тънък признак на смъртоносна викторианска болест, открит в училище, който може да остане пренебрегнат

Хората бяха призовани да внимават за тънък симптом на смъртоносна викторианска болест, който е открит в учебно заведение в Обединеното кралство, защото може елементарно да се подценявайте го.

Един човек в учебно заведение в Лутън е дал позитивна проба за дифтерия по-рано тази седмица и съгласно UKHSA те в този момент се „ възвръщат добре “ след лекуване. Здравните чиновници обаче в този момент работят, с цел да открият по какъв начин да защитят обществото от заразната болест от викторианската ера, защото тя може да бъде съдбовна, в случай че не се лекува бързо - изключително при деца.

И има едно едвам осезаем симптом на болестта, който елементарно може да бъде подценен или преминат като по-леко заболяване. Дифтерията е бактериална зараза, която нормално визира носа и гърлото, тъй че постоянно срещан признак е възпаленото гърло, което може да приемете, че е просто резултат от естествена простуда.

Според NHS случаите на дифтерия в Обединеното кралство са „ редки “, защото бебетата и децата са били рутинно имунизирани против н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР