Хора, в социалната мрежа фейсбук, споделят, че вчера 75-годишен мъж

...
Хора, в социалната мрежа фейсбук, споделят, че вчера 75-годишен мъж
Коментари Харесай

Да помогнем! Възрастен мъж остана без пенсия - загубил я е

Хора, в обществената мрежа фейсбук, споделят, че през вчерашния ден 75-годишен мъж е изгубил цялата си пенсия в региона на пощата до Първо районно ръководство - Пловдив.

Ето и какво написаха в обществената мрежа те:

" Добър ден. Вчера мой сътрудник си е изгубил пенсията пред пощата до Марса. Знам, че може би би трябвало да я прежали, само че се надяваме въпреки всичко, който ги е намерил да му ги върне. Хубав ден "

" Вчера в региона на пощата до първо районно ръководство е изгубена цялата пенсия на 75 годишен човек, умолява в случай че някой я е намерил и има положително сърце да я върне!!! Телефон за връзка 0896389476. "

Също по този начин голям брой консуматори, в групите на фейсбук, предложиха да се провеждат, с цел да се съберат средства, с които да възстановят изгубената сума, в случай че тя не се откри.

" Ако някой в групата не напише, че парите са върнати. Предлагам в неделя от 18:00 до 19:00 На пейките пред пощата, който има опция да пристигна. Ще създадем лист с хората дарили. И с Иван ще ги предадем. Защото той познава индивида. Вярвам,че ще се събере. От Иван разбрах, че сумата е 550лв. Ако съберем повече, ще му предадем цялата сума " - написа угрижен консуматор.





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР