Хора, работещи в склад, едва повярваха на очите си, когато

...
Хора, работещи в склад, едва повярваха на очите си, когато
Коментари Харесай

Избягала от зоопарка червена панда се разходи из улиците на английски град

Хора, работещи в склад, едвам повярваха на очите си, когато видяха алена панда да се разхожда по улицата, съобщи Би Би Си.

Полицията сподели, че животното е избягало от зоологическата градина в Нюкуйй в Корнуол в петък и е било видяно от личния състав на магазин за зеленчуци Freshpoint, на към половин миля от зоопарка.

Персоналът от склада и чиновниците от полицията в Девън и Корнуол задържаха животното в двора, до момента в който не биловзето от личния състав на зоологическата градина, сподели полицията.

Зоологическата градина в Нюкуий заяви, че животното е " бързо хванато и върнато в дома си ".

Гарет, който работи във Freshpoint Newquay, показа: " Един от чиновниците на товарната рампа извика, че вижда алена панда, която идва по пътя. Помислих си: " Сигурен ли си, че това не е просто огромна смешна котка? ", само че не, това беше алена панда. "

Той сподели, че тя " се разхождала по пътя, без да й пука за нищо на света ". " Влезе в отсрещния двор и ние яблокирахме, до момента в който някой пристигна и се погрижи за нея.

" Отначало служителите на реда си помислиха, че се майтапя с тях, само че след това пристигнаха и се оправиха с нея. "

В зоологическата градина в Нюкий живеят две червени панди - Серен и Сундара.

Дейв Фоланд, началник на зоологическата градина, сподели: " В петък сутринта алена панда на име Сундара, която дойде в зоопарка в Нюкий по-рано този месец, избяга от заграждението си. Екипът ни реагира в сходство с добре отработените процедури и тя беше бързо хваната и върната в дома си. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР