Хора отново излязоха на нов протест в центъра на Пловдив.

...
Хора отново излязоха на нов протест в центъра на Пловдив.
Коментари Харесай

Недоволни граждани отново излязоха на протест заради съдбата на Пловдивския панаир

Хора още веднъж излязоха на нов митинг в центъра на Пловдив. Поводът за напрежението в града под тепетата е поради ориста на Пловдивския панаир.

Вчера, 8 януари, недоволни жители се събраха пред постройката на Общината с гледище локалната власт да не разрешава панаирът да премине напълно в частни ръце.

Днес се чака локалният парламент да направи нов опит да реши проблема. Общинският съвет би трябвало да реши дали градът да резервира акциите си в панаира, или комплексът да премине съвсем напълно в ръцете на частното сдружение   " Пълдин туринвест ", оповестява Нова тв.

Исканията на недоволните са “общинските съветници да не неодобряват за следващ път сесията, да дойдат на работа и да  гласуват по този начин, че да се задейства блокиращата квота на община Пловдив, с цел да не бъдат признати акциите на община Варна в сдружението ”Пълдин Туринвест ”.

“Опасенията ни са, че с бездействието си двете най-големи групи общински съветници ще подарят панаира на Георги Гергов ”, сподели един от протестиращите. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР