Хора от града и региона са готови да свидетелстват срещу

...
Хора от града и региона са готови да свидетелстват срещу
Коментари Харесай

Зловещ триъгълник хвърли в ужас жителите на Луизиана

Хора от града и района са подготвени да свидетелстват против въпросният прокурор и за декларирали това желание пред институциите, откакто новината за задържания през днешния ден с марка за неотклонение „ парична гаранция “ някогашен към този момент прокурор Константин Сулев няма властта да им отмъщава. Напоследък в небето над Съединени американски щати все по-често се появяват странни геометрични форми. За тези естествени формирания няма разбираемо пояснение и те опонират на законите на физиката. Специалисти по паранормални феномени пък настояват, че даже облаците са почнали да се „ държат” като интелигентни същества.

Наскоро голям плосък правоъгълен облак съществено тормози американците. Много бързо небето им приготви нова феноменална изненада и над Луизиана се появи чудноват злокобен триъгълник, написа planetanovosti.com.

Част от локалните, наплашено от последните естествени произшествия, счита, че аномалните геометрични феномени са предизвестие за страшна надигаща се буря. Някои считат, че извънземните имат пръст в странните фигури. Има и такива, които незабавно се сетиха за загадъчната планета Нибиру, която може да провокира апокалипсис.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР