Хора от екипа ми имаха достъп до всички мои акаунти

...
Хора от екипа ми имаха достъп до всички мои акаунти
Коментари Харесай

Фавиол Сефери пред Флагман.бг: Това със смъртта ми не е пиар ход, а най-гнусното нещо срещу мен

Хора от екипа ми имаха достъп до всички мои сметки в обществените мрежи, в този момент ме изнудват за пари, сподели влогърът

Искам единствено околните ми да схванат, че съм жив и здрав. И да уточня, че това със гибелта ми не е никакъв пиар ход, а най-гнусното и непоносимо нещо, с което някой може да си играе. Това сподели пред Флагман.бг влогърът Фавиол Сефери.

Припомняме, че тази заран в профила му в инстаграм излезе известие, че младият бургазлия е умрял ненадейно. 

Малко по-късно негови другари излязоха със известие в обществените мрежи, че това е неистина, зад която стоят хора от неговия екип. 

Фавиол Сефери удостовери тази информация пред Флагман.бг. 

„ Понеже бизнесът ни е огромен и към този момент от години се продава в целия свят, изключително българите сме привикнали да пишем в персонални сметки и да поръчваме непосредствено посредством тях, взех решение преди 5 години да наема екип от фрийлансъри, които да поддържат профилите ми. Година по-късно им дадох цялостен достъп до всички мои обществени мрежи. Те освен отговаряха, само че и качваха постове. През последните месеци обаче не бях удовлетворен от работата им и през вчерашния ден организирах диалог с тях по телефона. Обясних им, че през днешния ден би трябвало да се забележим и да прекратим взаимоотношенията. Малко противен беше диалогът, само че в последна сметка ангажимента ни беше да се срещнем през днешния ден. Прибрах се аз, легнах да дремя, сутринта се разсънвам и разбирам, че съм починал. Нямах достъп до профилите си в обществените мрежи. Получих известие от тези хора, в което ме изнудват за пари “, описа Сефери. 

Фрийлансърите поискали той да им заплати месечните възнаграждания на целия екип до края на годината, с цел да му възстановят сметките. 

„ Ние нямаме контракт с тях. Плащах им месец за месец. Никога не съм поел съответен ангажимент към тях или конректни периоди “, изясни влогърът. 

В момента той имал среща с юрист, с който ще обсъдят по какъв начин да работят. Очаква се до часове да подаде и тъжба в полицията. 

Фавиол Сефери към момента нямал достъп до профилите си, няколкo IT експерти се опитвали да ги възстановят. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР