Хора от Братаница за пореден път повдигат въпроса не е

...
Хора от Братаница за пореден път повдигат въпроса не е
Коментари Харесай

След фаталния инцидент с дете: В Братаница пак настояват за ...

Хора от Братаница за следващ път повдигат въпроса не е ли извънредно време по основната улица и изключително в региона на центъра и учебното заведение да се изградят " легнали служители на реда ". Повод за това стана следващият тежък случай, при който през днешния ден преди обяд почина неуместно 8-годишно момиченце. Колата, която го опустоши, е цивилна " Шкода ", карана от чиновник на БОП.

Това напълно не е първото сходно произшествие на основната в Братаница.

През октомври 2018 година младеж влезе в болница с заплаха за живота, откакто бе блъснат от лек автомобил. Движейки се по основния път през пазарджишкото село Братаница 26-годишен лидер от прилежащото село Ветрен дол тогава блъснал с „ Форд “ пресичащият пътното платно 15-годишен локален юноша. В резултат на удара се наложило момчето да бъде превозено от екип на „ Спешна помощ “ в МБАЛ-Пазарджик в тежко положение и заплаха за живота. Дни по-късно се разбра, че детето е умряло.

И тогава хората в Братаница желаеха да се направи нещо за обезопасяване на пътя, който е извънредно претрупан, никой не съблюдава ограничаването за скорост от 40 км/ч. и постоянно стават катастрофи. До момента реакция от институциите няма. Бездействието им коства още един детски живот.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР