Хора от близкото обкръжение на актьора Филип Аврамов издават, че

...
Хора от близкото обкръжение на актьора Филип Аврамов издават, че
Коментари Харесай

Фицата заживя под един покрив с червенокосата сценаристка

Хора от близкото обграждане на артиста Филип Аврамов издават, че той към този момент живее под един покрив с изгората си – сценаристката Христина Димова. Освен това я е срещнал с двете си дъщери, които тя обгрижва като свои деца, с което явно е спечелила дефинитивно сърцето му.

 

Напоследък той сменяше дамите много постоянно, само че в този момент наподобява се е кротнал. Двамата с Христина не мислят за общи деца, само че човек в никакъв случай не знае какви изненади може да му сервира ориста. А и да напомним, че съгласно някогашната му брачна половинка Милена, проблемите в брака им почнали директно след появяването на дъщеря им Рая на бял свят. И въпреки Милена да се успокоявала, че това е единствено временен интервал, уви не било по този начин.

 

И до момента в който от човек обичащ купоните, тя почнала да се преценява с отговорностите към детето, не усетила това при Фицата и като че ли тогава бракът им почнал да се разклаща още по-сериозно.

 

До последно се надявала, че той въпреки всичко ще се промени, само че уви… Колкото и сложен да бил животът и за двамата, нямало различен избор с изключение на бракоразвод, тъй като артистът към този момент си имал и нова възлюбена, която на всичкото от горната страна била бременна от него. Към днешна дата Милена е съумяла да резервира положителните си връзки с него макар множеството й нанесени обиди в недалечното минало.

 

Въпреки всичко, Фицата заплаща сметките за ток, парно и вода, и на двете си някогашни дами – Милена и Севинч Ибрахим, която е майка на дребната му щерка.

Настоящата му възлюбена пък дава всичко от себе си, с цел да се хареса на двете му дъщери. Не единствено се грижи за девойките, а даже упорствала да прекарват време „ по женски “.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР