Хора, обичащи природата и притежаващи бунгала в района на хижа

...
Хора, обичащи природата и притежаващи бунгала в района на хижа
Коментари Харесай

Издирват мъж от Крумово! Ще потече ли отново чешмата му? СНИМКИ

Хора, обичащи природата и притежаващи бунгала в региона на хижа Здравец до Пловдив, търсят мъж от Крумово. Както го разказват те - индивида, който е направил едно благородно дело. Понеже в обществените мрежи нормално се търсят мошеници, крадци и изчезнали, този зов ни направи мощно усещане и взехме решение да помогнем на издирващите. Ето целия пост на, който публикуваме без редакторска интервенция:

През 1999 година, в околност към хижа Здравец, човек с букви М. Ангелов, гражданин на село Крумово, построява чешма. Чешмата се намира наоколо до почивната станция на Тютюнева индустрия, която е изоставена към този момент и някогашните бунгала на " Ремонтстрой " и " Мебел ". По пътеката към ресторант " Ловна среща ". Височина надморска на местността 1430 м.

Дълги години чешмата се употребява от хората, само че за жалост от месец тя е изцяло пресъхнала. Няколко фамилии, които имат бунгала в региона, желаят да създадат всичко допустимо, с цел да потече тя още веднъж.

Ако някой се сеща за индивида, построил чешмата, или самият той има опция, дано се свърже с мен, с цел да каже на въпросните фамилии, в случай че си спомня, от къде е хваната водата за чешмата.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР