„Хора на ГЕРБ участват в листи на други формации“, твърди

...
„Хора на ГЕРБ участват в листи на други формации“, твърди
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Хора на ГЕРБ участват в листи на други формации

„ Хора на ГЕРБ вземат участие в листи на други обединения “, твърди претендентът на „ Изправи се! Мутри, вън! “ Татяна Дончева в предаването „ Лице в лице “.

По думите й и да не са непосредствено свързани с ГЕРБ, партията на Борисов държи против тях компромати или ги купува с пари, с цел да си обезпечат продупчване на тези обединения.

„ В годините на ГЕРБ от 2005 насам, откогато те са на трасето с присъединяване на Борисов и Цветанов в Столчина община до през днешния ден, резултатът върху политическата система е като цунами във Флорида. Всички простотии, познати от локалните избори се местят и на парламентарно равнище “, сподели Дончева.

Тя разяснява също, че всички „ клиенти “ на Специализирания углавен съд са вкарани в мелачката поради спорове с ГЕРБ.

„ Как си обяснявате случая с Васил Божков, който ви изяснява механизма, по който са му опростени налози и когато той откаже да се подчини го вършат обвинен? “, попита Дончева.

„ Тази работа би трябвало да се проверява обективно. Не може прокуратурата да се употребява за рекет на бизнеса. Смятам, че „ Дондуков “ дава поръчките. Този, който има опция да назначи основен прокурор, да го прати да прави обиски в Президентството “, сподели Дончева.

Относно идните парламентарни избори, Дончева сподели, че обединението „ Изправи се! Мутри, вън! “ може да бъде преградата ГЕРБ да си направи патерица, която да му послужи за по-продължителен престой във властта.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР