Хора, може ли малко да намалим темпото? Едва ли някой

...
Хора, може ли малко да намалим темпото? Едва ли някой
Коментари Харесай

На прага на изтощението ли е кралица Рания

" Хора, може ли малко да понижим темпото? " Едва ли някой би предположил, само че това са думи на йорданската кралица Рания. В обява на формалния й профил в Instagram преди ден, тя написа, че има потребност за малко да си поеме мирис.

Разбира се, това не е някакво недоволство. Точно противоположното - Рания и брачният партньор й крал Абдула имат поредност мотиви за наслада в последните дни. Отпразнуваха дипломирането на щерка си Салма от университета в Южна Калифорния. Малко преди този момент пък бяха в Лондон за коронацията на крал Чарлз.

Обратно в Йордания Рания беше измежду главните настоящи лица и уредник на моминското празненство на Раджуа ал Саид - бъдещата брачна половинка на най-големия й наследник принц Хюсеин. Напрегната стратегия дотук, нали?

Само че нещата не престават със същата скорост. На 25 май денем Рания и брачният партньор й участваха на дипломирането на най-малкия си наследник принц Хашем. Той приключи гимназия в влиятелната Кралска академия в Мадаба, Йордания.

На събитието участва цялото кралско семейство - родителите Рания и Абдула, както и двете сестри на Хашем Иман и Салма, и по-големият му брат - престолонаследникът принц Хюсеин.

Вечерта мина под напълно различен знак - на 25 май Йордания чества своята самостоятелност и кралското семейство беше заето с формалното честване на празника. Кралицата още веднъж няма да успее да си поеме мирис, тъй като идната седмица на 1 юни ще бъде сватбата на Хюсеин и Раджуа ал Саид.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР