Хора, може ли малко да намалим темпото? Едва ли някой

...
Хора, може ли малко да намалим темпото? Едва ли някой
Коментари Харесай

На прага на изтощението ли е кралица Рания

" Хора, може ли малко да понижим темпото? " Едва ли някой би предположил, само че това са думи на йорданската кралица Рания. В обява на формалния й профил в Instagram преди ден, тя написа, че има потребност за малко да си поеме мирис.
 Обича ли кралица Рания снаха си Раджула ал Саид
Обича ли кралица Рания снаха си

Свекърва за знамение и приказ

Разбира се, това не е някакво недоволство. Точно противоположното - Рания и брачният партньор й крал Абдула имат поредност мотиви за наслада в последните дни. Отпразнуваха дипломирането на щерка си Салма от университета в Южна Калифорния. Малко преди този момент пък бяха в Лондон за коронацията на крал Чарлз.

Обратно в Йордания Рания беше измежду главните настоящи лица и уредник на моминското празненство на Раджуа ал Саид - бъдещата брачна половинка на най-големия й наследник принц Хюсеин. Напрегната стратегия дотук, нали?

Само че нещата не престават със същата скорост. На 25 май денем Рания и брачният партньор й участваха на дипломирането на най-малкия си наследник принц Хашем. Той приключи гимназия в влиятелната Кралска академия в Мадаба, Йордания.

На събитието участва цялото кралско семейство - родителите Рания и Абдула, както и двете сестри на Хашем Иман и Салма, и по-големият му брат - престолонаследникът принц Хюсеин.

Вечерта мина под напълно различен знак - на 25 май Йордания чества своята самостоятелност и кралското семейство беше заето с формалното честване на празника. Кралицата още веднъж няма да успее да си поеме мирис, тъй като идната седмица на 1 юни ще бъде сватбата на Хюсеин и Раджуа ал Саид.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР