Хора, които нямат нужда, отмъкват ботуши и лопати в наводненото

...
Хора, които нямат нужда, отмъкват ботуши и лопати в наводненото
Коментари Харесай

Отмъкват ботуши и лопати в наводненото село Каравелово

Хора, които нямат потребност, отмъкват ботуши и лопати в наводненото село Каравелово. За това сигнализираха локални поданици във Facebook групата на обитаемото място в Карловско.

" Имам информация, че помощите се раздават на хора в Каравелово, които нямат потребност. Днес са пристигнали кофи, ботуши, лопати и храна, която е разграбена от хора, живущи по центъра в Каравелово, които нямат никаква потребност. В квартала, на улица " Първи май " не е пристигнала нито една кофа, нито един чифт ботуши, да не приказваме за машини или външни хора. Това е нечувана дивотия. От апетит ли умряхте или нямате ботуши, елате да ви купя по един чифт. Оставете помощите за хората в потребност ", написа гневна потребителка в обществените мрежи.



" Молим всички тия хора, от сухите си къщи, дето са си взели лопатите за " да си имат ", да ги върнат и дадат на бедстващите фамилии и нуждаещите се. Не стига, че някои единствено стоят и гледат, а ми и ще взимат това което е за помощ на потърпевшите!!! Няма да Ви кажа какво мисля и какво бих Ви споделила, че ще ме блокират, но бъдете хора и се засрамете и върнете нещата с цел да се употребяват от потърпевшите. Всичко виждах в последно време, но това напряко ме взриви... Значи, ние тука се молим и чакаме помощи и какво ли не вършим да осигурим всичко нужно, приказвам за всички доброволци и помагащи, а вие с лека ръка ще вземете " да си имали ", разказва обстановката друга недоволна дама.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР