Хора като Ахмед Доган и Делян Пеевски се нуждаят от

...
Хора като Ахмед Доган и Делян Пеевски се нуждаят от
Коментари Харесай

Доган бил обикновен гражданин, нямал нужда от охрана, смята Христо Иванов

Хора като Ахмед Доган и Делян Пеевски се нуждаят от НСО не тъй като не могат да си разрешат по-добра защита, а тъй като желаят да покажат, че страната ги пази.

Това съобщи пред bTV съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов, който влезе в конфликт с НСО при опит да стигне до т.нар " Летен Сарай ".

" Една работа е превърната в персонален антураж от полумафиотски вид за една персона, която никой не може да изясни за какво се нуждае от защита. Лицата, за които има закани, ги охранява полицията, Ахмед Доган е най-обикновен жител " , акцентира Иванов.

Той осъди тезата, че посягане против Доган може да заплаши етническия мир в страната.

" Представяте ли си тази ужасяваща подигравка, в която българските турци не престават до ден-днешен да са представлявани обществено от клеветник от Държавна сигурност, който е доносничил против своите сънардоници. Това е форма на едно безпределно взимане на пленник на българската народна власт - една дребна каста за възползване от изолацията на своите гласоподаватели, от насъскването на едни против други " , разяснява Иванов.

" Хората желаят правда и еднообразно използване на закона , хората са безусловно вбесени от Гешев и неговия фасон на брутално политизирани акции. Борисов в никакъв случай няма да го признае, само че доста добре схваща, че е пленник на това събитие ", добави той.

Съпредседателят на " Демократична България " акцентира, че не се е съюзявал с левицата на вчерашния митинг. По думите му Корнелия Нинова е съумяла да приказва дълготрайно пред камерите без действително да назове казуса: " Може да вземете това, което е споделила като коментар на градушката в София и отново ще пасне ".

Моят митинг беше пред Съдебната палата, те там не смеят да стъпят , акцентира Христо Иванов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР