Хора бяха евакуирани след пожар в Русе. Подозира се умишлен

...
Хора бяха евакуирани след пожар в Русе. Подозира се умишлен
Коментари Харесай

Психо трилър: Русенка прави оргии и купони, подпали блок умишлено

Хора бяха евакуирани след пожар в Русе. Подозира се тенденциозен палеж. Жена, за която се допуска, че има психологични проблеми, е заплашвала неведнъж съседи, че ще ги възпламени, предава Нова тв.

"Не знам какво е станало, не мога да кажа. Тя непрекъснато се събира и прави разгулен истории, чупи, троши... Два пъти ме е заплашвала, че ще ме възпламени и взриви, при все, че не споделям с нея и не я познавам ", споделя една съседка.

"Мъжът ми е в болница и му се вършат проучвания. С кислородна маска е ", прибавя тя.

"Идвали са служители на реда да я укротят след музики и оргии. Ефект обаче няма никакъв ", безапелационна е дамата.

Друг мъж от блока прибавя: "Евакуирана е щерка ми. Имало е доста дим у дома и не е можела да излезе. Огнеборците са я свалили с кислородна маска. Занимава се с нещо, не знаем какво. Постоянно купони, влизат мъже, дами... Пускали сме доста тъжби, само че никой нищо не е направил по въпроса ".

"Трябва да търсим компания за разчистване и да се направи подписка, с цел да може по някакъв метод да се в профил от входа ", сподели домоуправителят на входа.

Предполага се, че дамата е настанена в психиатрично заведение, защото през вчерашния ден е отведена с белезници от полицейски автомобил.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР