Хора без маски в магазините, общи сламки за коктейли, балони

...
Хора без маски в магазините, общи сламки за коктейли, балони
Коментари Харесай

Юруш на морската забава, няма Ковид за туристите ентусиасти

Хора без маски в магазините, общи сламки за коктейли, балони с божествен газ, от които вдишват цели компании, без да се тормозят за болестта. Това сподели Нова тв в репортаж от " Слънчев бряг " за това по какъв начин се съблюдават ограниченията срещу пандемията по морето на прага на четвъртата вълна. На процедура ограничения там няма. Няма и надзор, защото РЗИ е мобилизирана на летището, както и с карантинираните.

Репортажът споделя, че в този момент са на мода балони с божествен газ, които се използват от цели компании - от еднакъв балон вдишват няколко индивида, без да се тревожат, че предават вируси. Подобна е и обстановката с наргилетата. Пред някои заведения има огромни съдове с алкохолни коктейли, оставени за дегустация със сламки, от които може да отпие всеки.

Ако се наложи да пристигна кола за спешна помощ по сигнал за коронавирус, медиците не обличат защитните си костюми, с цел да не стресират туристите, твърди още репортажа.
Д-р Мариана Кофинова, основен секретар на РЗИ Бургас апелира другите институции, които имат пълномощия (МВР, организацията по сигурност на храните), да оказват помощ на здравните инспектори. " Служителите нямат физическа опция за надзор ", призна тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР