Хонорарът на Кубрат Пулев за двубоя с Райдел Букър тежка

...
Хонорарът на Кубрат Пулев за двубоя с Райдел Букър тежка
Коментари Харесай

Кубрат Пулев ще получи 250 хиляди долара за втория си мач в САЩ

Хонорарът на Кубрат Пулев за дуела с Райдел Букър тежка категория в Съединени американски щати е 250 хиляди $, разгласи ESPN.

Американското издание разгласява парите, които получават всички боксьори, взели участие в галавечерта на компанията " Топранк " във Фресно, Калифорния.

Сумата е същата, каквато Пулев получи и за първия си мач в Съединени американски щати през март против Богдан Дину. Тогава българинът завоюва след нокаут в седмия рунд.

Букър устоя на кръга всички 10 рунда с Пулев, само че българинът имаше изрично преимущество. Съперникът на българина получава 30 хиляди $.

В галавечерта на " Топранк " единственият боксьор с по-голям хонорар от Пулев е Джамил Херинг, който взима 300 хиляди $. Именно срещата на Херинг с Ламонт Роуч беше централното събитие и беше за купата на Световната боксова организация (WBO) в категория супер перо. Херинг завоюва по точки.

Хонорарите на Пулев в Съединени американски щати са по-ниски от това, което той получи за последния си дуел в България.

През октомври 2018 година той победи Хюи Фюри по точки, а по непотвърдена информация българинът получи 75% от всички доходи на стойност 1.5 милиона $.

След дуела с Букър Пулев разгласи, че чака доникъде на 2020 година да организира мач за международната купа против спечелилия от дуела Анди Руис и Антъни Джошуа.

Българинът е наложителен кандидат на Международната боксова федерация (IBF).
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР