Honor, водещият смартфон бранд на Huawei, ще въведе две важни

...
Honor, водещият смартфон бранд на Huawei, ще въведе две важни
Коментари Харесай

Honor въвежда две големи актуализации за Honor 10 през август

Honor, водещият смарт телефон бранд на Huawei, ще вкара две значими актуализации за флагмана Honor 10 на 3 август. Това са внедряването на GPU Turbo, революционната технология за ускорение на графичната продуктивност, съчетана с усъвършенстване на автоматизирания стабилизатор на изображението (AIS), което ще сведе до най-малко замъгляването при фотосите и видеата и ще стабилизира процеса на снимане.

GPU Turbo подсигурява бързи скорости на осъществяване и позволява общите проблеми, свързани с продуктивността, които затрудняват потребителското прекарване за мобилния геймър. Тази новаторска хардуерно-софтуерна интегрирана технология фрапантно покачва мощността на графичния процесор и усилва междинната периодичност на фрагментите до допустимо най-голяма степен.

Наред с GPU Turbo, Honor 10 ще получи и актуализация на софтуера AIS, която ще минимизира замъгляването и ще компенсира трептенето на устройството при правене на фотоси и видеа. В рамките на 0.2 секунди софтуерът открива дали устройството е ръководено ръчно с 98% акуратност и автоматизирано настройва фото експозицията и рамкирането, като употребява функционалността за различаване на сцена с AI (изкуствен интелект).

Освен тези огромни усъвършенствания за Honor 10, Honor възнамерява да стартира извънредна стратегия за тестване на Honor от почитатели посредством самодейността „ Honor C.E.O. ". Тази стратегия за бета тестване ще бъде налична единствено за най-големите феновете на Honor и онлайн инфлуенсъри със мощно наличие в обществените мрежи. Honor ще притегли технически-грамотни консуматори, които специализират в четири области: разопаковане и първи усещания, игри, ID дизайн и AI снимка и които с наслада биха споделили своя опит с Honor.

Джордж Дзао, президент на Honor, сподели: „ Развълнувани сме да прибавим GPU Turbo към екстрите на нашия флагман Honor 10 това лято, дружно с AIS. Това ще усъвършенства мощно освен прекарването за мобилните геймъри, само че и AI камера на Honor 10. ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР