Honor представи на пазара смартфона X9b, който съчетава параметрите на

...
Honor представи на пазара смартфона X9b, който съчетава параметрите на
Коментари Харесай

Honor X9b успява да съчетае огромна батерия, тънък корпус и малко тегло плюс уникален екран при цена от 315 долара

Honor показа на пазара смарт телефона X9b, който съчетава параметрите на типичния на ниска цена смарт телефони и солидно устройство от междинен клас по доста необикновен метод.

Сърцето тук не е от най-бързите SoC. Това е Snapdragon 6 Gen 1 и се предлага единствено една настройка на паметта – 8/256 GB. Но дисплеят явно е от висок клас. Той е 6,78-инчов закривен OLED екран с поддръжката на 120Hz, резолюция 1,5K, оптималната бляскавост 1200 кандела на квадратен метър и 1920Hz ШИМ периодичност. Налична е и спомагателна отбрана от рухване, която Honor назовава Ultra-Bounce Anti-Drop Display. И това не е всичко. Honor твърди, че нейният смарт телефон е първият в промишлеността, който е получил петзвезден документ за отбрана от рухване от швейцарската компания SGC.

Телефонът е в действителност тъничък и лек

Освен това той има 108MP камера, за която производителят твърди, че има 3x нарастване без загуби. Както и опция за снимане в макрорежим от разстояние 4 см.

Отделно би трябвало да се обърне внимание на потенциала на батерията от 5800 mAh с 35-ватово зареждане. И това макар обстоятелството, че смарт телефонът тежи единствено 185 г и има дебелина 8 мм! Това евентуално е най-тънкият и най-лекият смарт телефон с батерия с подобен потенциал. От останалите характерности може да се означи отбраната IP53.

Продажбите на смарт телефона Honor X9b стартираха в началото в Индия при цена 315 $. В Европа можем да го чакаме след към един месец.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР