Honor преди малко представи на MWC глобалната версия на своя

...
Honor преди малко представи на MWC глобалната версия на своя
Коментари Харесай

Honor представи глобалната версия на флагмана Magic6 Pro със силициево-въглеродна батерия и впечатляваща камера

Honor доскоро показа на MWC световната версия на своя флагмански смарт телефон Magic6 Pro. Той дебютира по-рано тази година в Китай. Устройството се базира на флагмански процесор на Qualcomm, разполага с ослепителен екран и предлага разширени благоприятни условия за мобилна снимка.

Honor Magic6 Pro има 6,8-инчов объл от край до край OLED екран с разграничителна дарба 2800 × 1264 пиксела. Той поддържа динамична периодичност на освежаване от 1 до 120 Hz, предлага бляскавост до 1800 нита в автоматизиран режим и обезпечава оптималната бляскавост от 5000 нита при възпроизвеждане на HDR наличие. Освен това поддържа 4320Hz ШИМ надзор на яркостта на подсветката, което подсигурява работа без вибриране. Производителят означи и новото свръхиздръжливо покритие за отбрана на екрана.

В промоционалния видеоклип Magic6 Pro безусловно разрушава екраните на iPhone 15 Pro Max и Samsung Galaxy S24 Ultra.

На гърба на Magic6 Pro се намира главната Super Dynamic Falcon камера, основана на 50MP датчик OmniVision OVH9000 с поддръжка на оптична стабилизация, лазерен автофокус и променлива бленда f/1.4-2.0. Той е допълнен от 180MP сензорен модул (1/1,49 инча) с перископичен телеобектив (f/2,6) с оптична стабилизация, поддръжка на 2,5-кратно оптично нарастване и 100-кратно цифрово нарастване. Цялата тази настройка се добавя от 50MP модул за широкоформатно снимане с поддръжка на автофокус и бленда f/2,0.

Твърди се, че главната камера на Magic6 Pro може да снима в 4K със скорост до 60 фрагмента в секунда и в 1080p със скорост до 240 фрагмента в секунда. Производителят също по този начин отбелязва, че с помощта на вградените логаритми с изкуствен интелект смарт телефонът се оправя съвършено със снимането на спортни събития. Устройството обезпечава впечатляващи и внезапни изображения.

Предната камера на Magic6 Pro е с 50MP датчик с автофокус, оптика f/2.0 и опция за запис на видео в 4K резолюция при 30 фрагмента в секунда. Налице е и ToF датчик за отключване на устройството посредством лице.

Смартфонът е построен въз основата на флагманския процесор Snapdragon 8 Gen 3 и работи с операционна система Android 14 с фирмената среда MagicOS 8.0. Смартфонът предлага 12 GB RAM и 512 GB флаш памет.

Силициево-въглеродната батерия в Honor Magic6 Pro е с потенциал 5600 mAh. Тя поддържа 80W кабелно зареждане и 66W безжично зареждане. Смартфонът поддържа Wi-Fi 7 и Bluetooth 5.3. Отбелязва се също, че устройството има инфрачервен порт за ръководство на домашен уреди и отбрана IP68 (от прахуляк и вода).

За разлика от китайската версия, Magic6 Pro за международния пазар няма да получи двупосочна сателитна връзка. Припомняме, че китайската версия може освен да изпраща и получава SMS, само че и да се обажда посредством сателит.

Глобалните версии на Honor Magic6 ще се оферират в черен и светлозелен цвят на корпуса. Цената на Magic6 Pro ще стартира от 1299 евро в Европа за версията с 12 GB RAM и 512 GB вградена памет. Продажбите в Европа ще стартират на 1 март, а предварителните поръчки ще стартират от през днешния ден.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР