Honor Pad 8 е тънък и лек, същевременно с голям

...
Honor Pad 8 е тънък и лек, същевременно с голям
Коментари Харесай

Honor Pad 8 – голям таблет за развлечение, учене и работа


Honor Pad 8 е тъничък и лек, в същото време с огромен 12-инчов екран

Таблетите остават настоящ артикул за забавление, учене и работа. Те имат по-големи екрани от смарт телефоните и в същото време са по-компактни от преносимите компютри. Хардуерът им е задоволително мощен, с цел да се оправят с необятен набор от приложения. Доказателство за това е моделът на Honor, който представяме тук.

Наличен на пазара неотдавна, огромният 12-инчов таблет впечатлява с характерностите и наличната си цена – сега този модел се предлага преференциално за €210,44 в световния онлайн магазин Cafago с безвъзмездна доставка от европейски склад. Ако търсите многофункционален таблет, Honor Pad 8 несъмнено заслужава особено внимание.

На гърба на Honor Pad 8 е ситуирана главната камера с резолюция 5MP

На първо място ще изтъкнем удобния 12-инчов FullView екран с резолюция 2K 1200х2000 пиксела. Тясната 7,2 мм рамка и екранното съответствие от 87% ще ви дадат чувство за образна приятност, когато гледате видео,и поддържате връзка онлайн с другари и сътрудници или участване в обучителни онлайн курсове.

е изкусен като дизайн – има монолитно железно тяло с анодизирана технология за пясъкоструене, осигурявайки внимателен досег. Естествено-заоблените ъгли пасват компактно в ръката. Таблетът е лек за размерите си, тежи единствено 520 грама, а дебелината му е единствено 6,9 мм, което го прави комфортен за потребление.

Дебелината на Honor Pad 8 e едвам 6,9 мм, а вградените представители са 8 на брой

Това е мощно изчислително устройство. Процесорът е 8-ядрен Snapdragon 680 на Qualcomm, допълнен от 4GB или 6GB оперативна памет и 128GB непрекъсната флаш памет. Налични са две камери – съществена с резолюция 5MP, ситуирана на гърба, и предна 5MP за видеоразговори. За връзки са планувани безжични модули Bleutooth 5.1 и двубандов Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac.

По отношение на автономността, се отличава с огромна батерия 7250 mAh и бързо зареждане 22,5W. В типичните сюжети на потребление таблетът може да обезпечи 14 часа слушане на аудиокниги/офлайн видео или 10 часа онлайн образование. Батерията го поддържа до 59 дни в режим на подготвеност. Пълното зареждане лишава към 2 часа.

Honor Pad 8 има железно тяло и тежи единствено 530 грама

Аудио преживяването е подсигурено от 8 високоговорителя – 4 високи + 4 басови за стерео съраунд тон. Системата интелигентно превключва звуковите режими за по-добро слушане, до момента в който логаритъмът за възстановяване на гласа обезпечава явен тон при онлайн образования и видеоконференции.

е планиран за многоекранно съдействие, т.е. взаимодейства с вашия мобилен телефон на равнище екран. Това значи, че можете безпроблемно да плъзгате и пускате фотоси и видеоклипове сред двете устройства, което улеснява взаимната работа върху едно и също наличие.

Honor Pad 8 е съвършен за видеоконференции и онлайн образования

В допълнение, таблетът поддържа до 4 по едно и също време отворени прозореца на приложения. Чрез лентата за навигация можете елементарно да превключвате сред разнообразни режими – разграничен екран, цялостен екран и плаващи прозорци. Едно приложение може да отвори два прозореца, които работят без значение. Изцяло нов е работният плот на Honor Pad 8, основан на глафичния интерфейс Magic UI 6.1, който надгражда операционната система Android S.

Не на последно място, е ергонимично устройство, основано с грижа за очите и здравето на потребителя. Таблетът е сертифициран за двойна отбрана на очите по TUV Rheinland – за слаба синя светлина и без вибриране. В комплекта на устройството влизат захранващ адаптер, кабел USB Type C, чантичка и документи.

Honor Pad 8 е отлична облага за цифровото всекидневие

Можете да купите огромния таблет тук: – за €210,44 и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР