Honor официално представи MagicOS 8.0 — новата версия на фирмения

...
Honor официално представи MagicOS 8.0 — новата версия на фирмения
Коментари Харесай

Honor представи базирания на Android 14 MagicOS 8.0 с интегрирани AI функции

Honor публично показа MagicOS 8.0 — новата версия на фирмения потребителски интерфейс за мобилни устройства, който е основан на операционната система Android 14. Основната специфичност на новия артикул е, че обвивката употребява логаритми, основани на невронни мрежи, с цел да предсказва дейностите на потребителя и да му предлага потреблението на избрани функционалности и услуги.

MagicOS 8.0 поддържа огромния езиков модел MagicLM със 7 милиарда параметъра. Този модел дебютира в смарт телефоните Honor Magic 6 и работи локално на потребителското устройство. Отбелязва се, че MagicLM ще бъде разполагаем извънредно за устройствата, оборудвани с микропроцесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Алгоритъмът може да се употребява за генериране на видеоклипове от текстово изложение, а също и като персонален помощник, защото схваща командите на натурален език.

MagicOS 8.0 включва функционалност, която ще разреши на потребителите елементарно да превключват сред приложенията посредством дълготрайно натискане върху избрани области на екрана. Тази функционалност ще усъвършенства многозадачността, защото потребителите ще могат по-бързо да превключват сред приложенията.

Разработчиците са добавили и функционалността Spirit Capsule, която припомня на Dynamic Island в iPhone. Поддържат се гъвкави настройки на изводи екран, а когато устройството е сложено на докинг-станцията в хоризонтално състояние, на екрана се демонстрира часът, информация за времето и други потребни данни. Функцията за интелигентно обмисляне My Day ще ви помогне да създадете график за деня или различен интервал от време.

През януари тази година MagicOS 8.0 ще стане наличен за устройствата Honor Magic 5 Ultimate Edition, Magic 5 Pro, Magic 5, Magic 4 Ultimate Edition, Magic 4 Pro и Magic 4. По-късно обвивката ще се появи и за притежателите на останалите фирмени устройства. Все още не е известно по кое време MagicOS 8.0 може да се появи отвън Китай.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР