ХОНОЛУЛУ (AP) — Военноморските сили на САЩ изчисляват, че ще

...
ХОНОЛУЛУ (AP) — Военноморските сили на САЩ изчисляват, че ще
Коментари Харесай

Военноморските сили на САЩ казват, че ще струва 1,5 милиона долара за спасяването на реактивен самолет, който се разби в коралов риф на Хаваите

ХОНОЛУЛУ (AP) — Военноморските сили на Съединени американски щати пресмятат, че ще коства 1,5 милиона $ за спасяването на реактивен аероплан, който се разруши на коралов риф през Хавай преди съвсем две седмици, оповестиха публични лица в събота.

Говорителят на военноморските сили Мохамад Иса сподели, че напъните за избавяне са ориентирани към запазване на околната среда и безвредно възобновяване на самолета по метод, който резервира бойните му качества. Той сподели, че $200 000 към този момент са изхарчени за интервенцията.

Военноморските сили възнамеряват да употребяват надуваеми цилиндри, с цел да издигнат и претърколят реактивния аероплан от рифа, където се разруши на 20 ноември.

P-8A, военната версия на аероплан Boeing 737, се блъсна в екологично сензитивен залив на към 10 благи (16 километра) от Хонолулу, когато прескочи пистата в базата на морската пехота в Хавай. Никой от деветте души на борда не е потърпевш. Причината за злополуката се проверява.

Контраадмирал Кевин Ленокс, командирът на Carrier Stri...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР