ХОНОЛУЛУ (AP) — Пожарната служба на Мауи се очаква да

...
ХОНОЛУЛУ (AP) — Пожарната служба на Мауи се очаква да
Коментари Харесай

Пожарната служба на Мауи ще публикува доклад след действието относно смъртоносните горски пожари в Хавай

ХОНОЛУЛУ (AP) — Пожарната работа на Мауи се чака да разгласява отчет във вторник, в който в детайли разказва по какъв начин организацията е реагирала на поредност от горски пожари, избухнали на острова по време на стихия предишния август – в това число тази, която умъртви 101 души в историческия град Лахайна и се трансформира в най-смъртоносния горски пожар в Съединени американски щати от повече от век.

Освобождаването идва един ден преди основният прокурор на Хаваите се чака да пусне първата фаза на настрана изцяло следствие за събитията преди, по време и след пожарите от 8 август.

Докладите биха могли да оказват помощ на управляващите да схванат какво тъкмо се е случило, когато развяваният от вятъра пожар изпревари историческия град Лахайна на Мауи, унищожавайки почти 3000 парцела и причинявайки вреди за повече от 5,5 милиарда $, съгласно държавни чиновници.

Асоциацията на шефовете на западната пожарна изготви отчет за последващите дейности за пожарната работа на Мауи. Докладите за следващи дейности постоянно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР