ХОНОЛУЛУ (AP) — Обект на издирване в целия остров на

...
ХОНОЛУЛУ (AP) — Обект на издирване в целия остров на
Коментари Харесай

Престъпник е използвал нерегистрирана пушка в новогодишното преследване и престрелка с полицията в Хонолулу, показват записите

ХОНОЛУЛУ (AP) — Обект на търсене в целия остров на Нова година в Хавай беше нарушител, на който е неразрешено да има високомощния пушка, която е употребявал, с цел да открие огън по полицията в Хонолулу при престрелка, при която двама служители на реда бяха ранени, а обвиненият погубен, демонстрират правосъдните регистри.

Сидни Тафокитау беше упрекнат в пукотевица по жена и похищение на друга жена с оръжие пред управителни чиновници в гонене към остров Оаху. Той също беше пуснал гаранция единствено две седмици преди този момент по обвинявания, свързани с оръжие.

Последствията от трагичното гонене продължиха дни по-късно, защото полицията беше изправена пред рецензии за преследването и за това, че не е предизвестила обществеността, до момента в който обстановката се развива.

„ Мисля, че през последните 48 часа се говореше доста за това по какъв начин системата се е провалила “, сподели Дъг Чин, ръководител на полицейската комисия в Хонолулу и някогашен основен прокурор на Хаваите, пред Асошиейтед прес в сряда. „ Чувам съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР