ХОНОЛУЛУ (AP) — Гари Уудланд пристигна на Sony Open и

...
ХОНОЛУЛУ (AP) — Гари Уудланд пристигна на Sony Open и
Коментари Харесай

Мозъчният тумор на Гари Уудланд го накара да се страхува от смъртта. Страхът е заменен от благодарност, че ще играем отново

ХОНОЛУЛУ (AP) — Гари Уудланд дойде на Sony Open и спа добре през нощта, което значи, че не е скочил от леглото и не е хванал страната на матрак, с цел да се увери, че няма да падне от небето до гибелта си.

Той отлетя за Хаваите, без да се тормози, че кошчето над седалището ще се срине и ще го убие.

Страх и безпокойствие бяха непознати термини за тази твърда като камък звезда от три типа спортове от Канзас, някогашен първенец на US Open, чийто единствен боязън беше да не дава отговор на високите си стандарти.

Всичко това се промени през последната седмица на април, когато Уудланд беше на Откритото състезание на Мексико и стартира да изпитва признаци като пробуждане от неоснователни страхове, трептене на ръцете, настинка и ниска сила.

Когато помоли лекаря си за нещо, което да успокои безпокойството, това докара до ядрено-магнитен резонанс, подреден за изключване на заболяването на Паркинсон. Вместо това разкри лезия в мозъка му върху сектор, който предизвиква боязън.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР