ХОНОЛУЛУ (AP) — Броят на жертвите на най-смъртоносния горски пожар

...
ХОНОЛУЛУ (AP) — Броят на жертвите на най-смъртоносния горски пожар
Коментари Харесай

Броят на жертвите на горски пожар в Хавай се увеличи до 102, след като жена, за която е определено, че е починала от наранявания при пожар

ХОНОЛУЛУ (AP) — Броят на жертвите на най-смъртоносния горски пожар в Съединени американски щати за повече от век се усили до 102, оповестиха управляващите в Хавай в понеделник.

68-годишната Клодет Херманс умря в приют в Хонолулу на 28 март от пострадвания, получени при пожара, който опустоши историческия град Лахайна на хавайския остров Мауи предходната година.

Полицейското ръководство на Мауи разгласи гибелта, базирайки се на информация от кабинета на правосъдния доктор в Хонолулу.

Heermance е получила изгаряния на 20% от тялото си и нейният случай е комплициран от голям брой други болести, сподели доктор Масахико Кобаяши, правосъден доктор от Хонолулу.

Първоначално тя беше откарана в болничното заведение на Мауи в деня на пожара, само че на идващия ден беше откарана със аероплан до Оаху, с цел да бъде лекувана в единственото поделение по изгаряния в щата. Тя влезе в приют близо четири месеца по-късно.

Други аргументи за гибелта включват сърдечно-съдови болести, краен етап на бъбречно заболяване и язви п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР