Honda се появява с гръм и трясък на тазгодишния Автосалон

...
Honda се появява с гръм и трясък на тазгодишния Автосалон
Коментари Харесай

Три нови модела и хибридна революция от Honda на Автосалон София 2024

Honda се появява с гръм и тропот на тазгодишния Автосалон София 2024, където показа три нови модела и разгласи амбициозни проекти за бъдещето. Най-вълнуващата вест за почитателите на марката е, че японският авто колос още веднъж ще има търговско-сервизен комплекс във Варна до края на тази година. Но това не е всичко – на събитието бяха разкрити още няколко значими вести, в това число идният дебют на испанската подмарка Montesa и придобиването на застрахователната компания Garant.

На щанда на Honda по време на откриването на Автосалон София 2024 се случиха няколко министър председатели, които сигурно ще привлекат вниманието на феновете на бързите и новаторски коли. Три модела излязоха на светлината на прожекторите – легендата Civic Type R, обновената версия на Honda HR-V и плъгин-хибридният CR-V, който е най-продаваният модел на марката.

Civic Type R – най-бързият сериен автомобил с предно предаване

Публиката беше впечатлена от нападателния дизайн и мощта на Civic Type R – най-бързият сериен автомобил с предно предаване, който се откроява със своите спортни характерности и динамичност. Type R продължава да затвърждава името си като икона в автомобилния свят, предлагайки на запалянковците неповторимо преживяване на пътя.

Фейслифт за HR-V и плъгин-хибрид CR-V

На щанда беше показан и обновеният Honda HR-V, който идва с по-съвременен и моден дизайн, както и с редица нови технологии за по-добра деловитост и комфорт. Плъгин-хибридният CR-V е другият акцент в представянето на марката.

С впечатляващите си индикатори за невисок разход на гориво и извънредно малко количество нездравословни излъчвания (само 18 г/км CO2), той демонстрира посоката, в която Honda се движи – все по-близо до цялостна електрификация на своята гама.

Honda поема към цялостна електрификация

Изпълнителният шеф на „ Астреко Холдинг “ Костадин Грозданов означи, че Honda към този момент доста изпреварва проекта си за електрификация и на щанда на автосалона посетителите могат да видят само хибридни модели, като се изключи изцяло електрическия eSUV и напълно бензиновия Civic Type R. Той акцентира, че плъгин-хибридният CR-V съчетава ниски нездравословни излъчвания с динамичност и комфорт, което го прави един от най-ефективните модели на пазара.

Honda – водач в мотоциклетния сегмент и нови партньорства

Honda продължава да господства и в мотоциклетния бранш, като за четвърта поредна година е марка №1 на българския пазар. На щанда на марката посетителите могат да видят спортния мотоциклет CBR 1000 SP, градските модели Forza 750 и ST125 Dax, както и къстъм модели като Rebel 500. Интересът към мотоциклетите на Honda е голям, като те не престават да бъдат желани от българските консуматори с помощта на нововъведенията и надеждността си.

Освен това, от тази година Astreco Holding, част от която е „ Бултрако “, включва и застрахователната компания Garant в своето портфолио, което ще разреши на клиентите да се възползват от спомагателни услуги и по-добро обслужване.

Завръщането във Варна и новите хоризонти

Грозданов разгласи и друга вълнуваща вест – до края на годината Honda ще открие нов търговско-сервизен комплекс във Варна. Това ще бъде значим миг за марката, която се завръща в морската ни столица след прочут интервал на неявяване. Освен това, от началото на идната година в България ще бъдат налични и първите модели на Montesa – профилирана испанска подмарка на Honda, известна с високопроходимите си мотори, които ще задоволят потребностите на феновете на завършения.

Honda продължава да се развива с бързи темпове на българския пазар, предлагайки новаторски решения както за автомобилистите, по този начин и за мотористите. Завръщането във Варна, новите министър председатели и проектите за електрификация акцентират амбициозната визия на марката за стабилно бъдеще.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР