Honda Monkey е един от най-разпознаваемите модели мотоциклети в световен

...
Honda Monkey е един от най-разпознаваемите модели мотоциклети в световен
Коментари Харесай

Honda Monkey се завръща. Скоро и в БГ

Honda Monkey е един от най-разпознаваемите модели мотоциклети в международен мащаб. Пуснат е в серийно произвеждане през 1961 година, а през 1963 стартира износ за Европа и Америка.

Бързо се трансформира в обичания RV (Recreational Vehicle – мотоциклет за забавление), и с помощта на извънредно лесното ръководство (3-степенна механична скоростна кутия и центробежен съединител) става първия мотоциклет в живота на милиони почитатели, гарантирайки оптималната веселба, приятни страсти, и доста безгрижни километри.



Сега на ход е новата генерация, производството на която за Европа започва от юли, а доставките - в края на септември. Този мини мотоциклет ще е разполагаем и в БГ. Реновиран и авангарден, комбиниращ добре познатия типичен дизайн с съвременни технологии.

USD вилка, два задни амортисьора. LCD, IMU основан ABS и LED светлини са единствено част от нововъведенията. Новият едноцилиндров 125-кубиков мотор е с мощ от 6.9 кВт, а с един литър гориво може да измине 67 километра. Готов за път тежи единствено 107 кг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР