Honda CR-V е един от първите кросоувъри на пазара, който

...
Honda CR-V е един от първите кросоувъри на пазара, който
Коментари Харесай

Honda CR-V изглежда необичайно добре като пикап

Honda CR-V е един от първите кросоувъри на пазара, който даже и в днешни дни е настоящ на пазара. Съвсем скоро чакаме да забележим и шестото му потомство, само че преди този момент да се случи, фотоси от обществената мрежа Reddit ни демонстрират по какъв начин би изглеждала Honda-та, в случай че беше пикап. Въпреки очевидно неприятното положение на купето и противоречивото качество на преработките, концепцията за пикап въз основата на втора генерация наподобява изненадващо добре.

Преработеното CR-V се е лишило от огромна част от тавана си и задните прозорци, а тъкмо зад колонките на шофьорската врата са сложени дребни стъкла и част от ламарина. Собственикът е премахнал дръжките на задните порти, а с цел да затвори купето е употребявал истинското стъкло на багажника.
`Honda

Доработки има и по окачването и гумите. Поставени са подложки за покачване, както и all-terrain гуми с по този начин наречените „ минусови “ джанти. Резервната гума пък е сменена със напълно малко колело от картинг в името на шегата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР