Хомосексуална двойка от Испания се превърна в първата в Европа

...
Хомосексуална двойка от Испания се превърна в първата в Европа
Коментари Харесай

Първата еднополова двойка в Европа, която износи заедно своето бебе

Хомосексуална двойка от Испания се трансформира в първата в Европа - и едвам втората в света - която има бебе, износено и от двамата си родители. Така на бял свят неотдавна се появи дребният Дерек Елой.
 Логан Браун - бременният транссексуален мъж от корицата на Glamour
Кой е бременният транссексуален мъж от корицата на Glamour

Когато изрично искаш да заявиш себе си

Естефания (30 г.) и Азахара (27 г.) вземат решение да прибегнат до услугите на клиника в Палма де Майорка за неплодородие през март, актуалната година. Така започват процеса на оплождане, като капсула с яйцеклетки и сперма е сложена във влагалището на Естефания.

Там тя престоява пет дни, с цел да може спермата да яйцеклетките по натурален път. След като " устройството " е отстранено, получените ембриони са изследвани и определени, преди да бъдат трансферирани в матката на Азахара за по-нататъшно развиване.

Азахара износва бебето до девети месец и крайният резултат е крепко момче, която се появява на 30 октомври.

Цялата процедура, за която двойката заплаща €5000, става допустима с помощта на новаторското лекуване за неплодородие, наречено INVOcell. Лекар от екипа, който прави допустимо раждането на Дерек, изяснява: " Новото в този развой е, че и двамата родители могат да носят ембриона и да го споделят толкоз дълго, колкото е належащо. "

Естефания и Азахара са извънредно щастливи и разчувствани: " Гледаме нашето малко бебе - възприятието, че това е нещо, което е било и в двете ни, че сме го дружно, е неописуемо ", споделят те пред медиите.
 Деона Флетчър - дамата, която забременява наново, до момента в който е към този момент бременна
Да забременееш два пъти в една седмица

Истинската история на Деона Флетчър, родила тризнаци

До момента технологията INVOcell е употребена единствено един път - през 2018 година от тексаската двойка Блис и Ашли Коултър, посредством която износват сина си Стетсън, предава Indy100.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР