Хомофоби, лесбийки, транссексуални и квартални батки прекрачиха снощи прага на

...
Хомофоби, лесбийки, транссексуални и квартални батки прекрачиха снощи прага на
Коментари Харесай

Елза Парини: Ивонне крие, че е била мъж

Хомофоби, лесбийки, транссексуални и квартални батки прекрачиха нощес прага на най-наблюдаваната къща в България. Ивонне Рей е името на един от 16-те участници в новия сезон на Биг Брадър.
Шармантната русокоска Ивонне се появи в луксозна черна рокля украсена със щраусови пера и разгласи, че каца в най-известната къща непосредствено от Монако. Баща ѝ е българин, а майка ѝ испано-унгарка, а самата тя е живяла в доста страни по света. Освен, че се е целувала буйно с Енрике Иглесиас, е имала връзка с кмета на швейцарския град Лугано.
Прави усещане леко превзетото ѝ говорене, френско „ Р “ и флиртаджийските погледи, които хвърля към мъжете. Най-заинтригуван от Ивонне наподобява младият Николай, който с държание, визия и нрав мощно припомня на селския бек Пацо от Гълъбово, участник в третия сезон на Биг Брадър.
И в случай че за Николай и елементарния фен дългокраката транссексуална кака е оригиналност, измежду столичният гей хайлайф Ивонне е доста добре позната, написа Елза Парини в блога си LifeOnline.bg.
Ивонне в действителност интензивно крие, че в миналото е била породист мъж.
Тя е родена като момче с името Ивайло, а откакто си сменя пола отива да живее във Франция. Преди няколко години още веднъж се завръща в България с упоритостта да стане известна в новото си амплоа на жена, само че до влизането си в Биг Брадър по този начин и не реализира задачата си.
Престоят на Ивонне в най-наблюдаваната Къща сигурно ще бъде изпълнен с завършения.
Освен нея, новият кастинг на завърналото се след дълга пауза шоу Биг Брадър включва 15 персони, които съгласно продукцията са представителна извадка на актуалните българи.
Имаме бисексуална онлифенсърка, чийто перверзни клипчета обикалят мрежата. Бургаска батка взел участие в реклами на гей долни дрехи и чалга клипове. Столични хомофоби, разюздана госпожица „ плюс сайз “ и като че ли един по-нормален Радослав, показан за готвач. 
Бургаската батка Николай, който е хомофоб, сходно на Пацо, е притеглен от Ивонне. Колко ли огромна изненада го чака?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР