Холзи е отскоро щастлива майка. Синът ѝ ще навърши годинка

...
Холзи е отскоро щастлива майка. Синът ѝ ще навърши годинка
Коментари Харесай

Какво е спасило живота на Холзи

Холзи е неотдавна щастлива майка. Синът ѝ ще навърши годинка през този месец (на 14 юли). А тя дефинира моментът на раждането му като " прелестен ". И имаме вяра, че несъмнено е бил подобен, тъй като изпълнителката споделя също, че по пътя към персоналното благополучие в живота си е трябвало да преодолее даже животозастрашаващи трудности.
 Холзи, Ашли Фънчес и за какво бавачката съди изпълнителката
Бавачката, която съди Холзи

Проблеми за изпълнителката

Пред Vogue Холзи разкрива, че е претърпяла три аборта, когато е била напълно млада - преди да навърши 24 години.

" Изглеждаше като жестока подигравка, че можех елементарно да забременея, само че едвам да подкрепям бременността си ", изяснява тя. По думите ѝ абортите са били наложителни, тъй като тялото ѝ не е могло да износи бебетата и даже е имало риск за живота ѝ.

Тогава изпълнителката е била обезверена и е трябвало да извърши аборт, с цел да избегне утежняване на животозастрашаващото я положение.

Сега обаче Холзи е повече от щастлива, че бременността с първородния ѝ наследник е минала безпрепятствено и е родила крепко момченце. И споделя, че от този момент насам постоянно я питат дали след сполучливото изхабяване на бебето е трансформирала позицията си абортите. Но изпълнителката твърдо застава зад първичното си мнение - те би трябвало да останат право на дамите.
 Холзи и какво разкри за здравословното си положение изпълнителката
Здравословните проблеми за Холзи не престават

Изпълнителката дава изясненост какво се случва

" Всъщност, в никакъв случай не съм била по-убедена в това. Абортът избави живота ми и даде път на сина ми да заживее своя. Всеки човек заслужава правото да избира по кое време, дали и по какъв начин да премине през този изменящ живота миг. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР