Холната маса е само един малък детайл от интериора, който

...
Холната маса е само един малък детайл от интериора, който
Коментари Харесай

Холни маси – дизайн и практичност

Холната маса е единствено един дребен подробност от интериора, който е предопределен да добавя към този момент съществуващи мебели или в частност предопределена да извършва характерни функционалности. Независимо каква е нейната роля в даден интериор, тя би трябвало да носи естетическо наслаждение на своите притежатели.

 

Днес има огромно многообразие от холни маси . Всички те се разграничават по мярка, форма и естество на материала.

Формата на плота може да бъде кръгла, квадратна или ексцентрична. Най – постоянно срещаните материали за направа на маси са дърво и стъкло и стъкло в композиция с метал. Материалите се комбинират по подобен метод, че масите получават характерна грациозност.

 

За изработката на съвременни холни маси се употребяват разнообразни софтуерни материали - метал и закалени стъкла. Тези мебели имат невероятна форма и невероятни образни резултати. Освен по формата на плота моделите се разграничават и по броя на краката; комбинацията от материали /дърво и стъкло, пластмаса и метал и др./; характерността на дизайна /например съществуването на трансформиращ механизъм или колела/.

 

Освен това могат да бъдат класифицирани съгласно степента на тяхната подвижност. Например, впечатляващите модели с солиден стъклен плот са прекомерно тромави за непрекъснато придвижване.

 

Сгъваемите модели оказват помощ да спестите място в стаята. Модели оборудвани с вътрешни чекмеджета, усъвършенстват пространството трансформирайки се в вместилище за предмети /лаптоп, работни документи/. Регулируемата височина на плота усъвършенства комфорта и функционалността.

 

Ценовите сегменти могат да бъдат разграничени на три:

Най – евтини са класическите правоъгълни маси от дървесни частици и шперплат. Те надали могат да се нарекат творби на изкуството и постоянно извършват общоприета функционалност в общоприета дневна.

По – скъпи, само че и по - съвременни модели са маси с фурнир или със стъклен плот.

Най – скъпи са дизайнерските и ексцентрични маси. Не бъдете субективни по отношение на цената. За да реализирате повсеместен дизайн единствено една истинска масичка е задоволителна да украси елементарния интериор, добавяйки несравним усет.

 

Доброто познаване на материалите и дизайна на холните маси разрешава да изберете най – положителния вид, който ще ви служи дълго време, декорирането ще ви носи наслаждение, а всекидневието лекост на потребление.

 

 

 

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР