Холивудският продуцент Карол Баум призна, че съжалява, че публично е

...
Холивудският продуцент Карол Баум призна, че съжалява, че публично е
Коментари Харесай

Карол Баум прави драматичен обрат над ТЕЗИ коментари на Сидни Суини: Най-добрият холивудски продуцент съжалява, че „атакува“ актьорските способности на звездата и я заклейми като „некрасива“, след като изпита гнева на твърдоглавите фенове на актрисата

Холивудският продуцент Карол Баум призна, че съжалява, че обществено е обвинила Сидни Суини, откакто е усетила гнева на твърдоглавите почитатели на актрисата 

DailyMail.com извънредно разкри, че Баум е обвинил Суини (на фотографията през февруари ) от това, че не може да играе, до момента в който брандира кино лентата си „ Всеки с изключение на теб “ като „ негледаем “..

В същото време, Суини  наруши мълчанието си по отношение на неуспеха, с цел да разкритикува Баум за това, че атакува друга жена в промишлеността.

„ Колко тъжно е, че жена в позицията да показа своята експертиза и опит избира вместо това да нападна друга жена “, сподели представител на Sweeney пред DailyMail.com.

" Ако това е, което тя е научила през десетилетията си в промишлеността и счита, че е уместно да преподава на учениците си, това е срамно.

' Несправедливо омаловажаването на друга...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР